tag:blogger.com,1999:blog-7052494155395016970.post5102626299253512918..comments2024-03-12T09:58:14.601+00:00Comments on Gastromimix: Francesc FortíXescohttp://www.blogger.com/profile/12401221172772242639noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7052494155395016970.post-50938988514891212412013-09-08T12:24:27.216+01:002013-09-08T12:24:27.216+01:00Admiro a aquest cuiner i el Racó d'en Binu hav...Admiro a aquest cuiner i el Racó d'en Binu havia estat lloc de referència.<br /><br />Però el no saber fer seguidisme i dir les coses pel seu nom, l'ha portat a una mena d'injusta marginació dins el món de la cuina.<br /><br />Això passa en molts altres àmbits que a la que no fas seguidisme d'una sèrie de babaus que es canten maravelles entre ells (una alternativa a l'Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7052494155395016970.post-9738732579782335952013-09-07T21:15:06.228+01:002013-09-07T21:15:06.228+01:00Espero que aquest dia sigui aviat. Gràcies per les...Espero que aquest dia sigui aviat. Gràcies per les teves paraules. Xescohttps://www.blogger.com/profile/12401221172772242639noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7052494155395016970.post-83403730950868819472013-09-07T17:15:36.252+01:002013-09-07T17:15:36.252+01:00Hola, Xesco,
L'altre dia vaig llegir el post....Hola, Xesco, <br />L'altre dia vaig llegir el post. Però per variar no tenia temps de posar un comentari com correpon.<br />T'escric com m'agradaria parlar, poder llarga estona.<br />Un post ple de sensiblitat, reconeixament, de trajectoria.<br />No he estat mai. Però m'agradarà anar.<br />Quan el vaig llegir l'altra dia, abans d'arribar a l'enllaç de Philippe.... vaigCuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.com